Hodnocení obchodu

4,9 222 hodnocení
5
198x
4
20x
3
4x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KM Avatar autora Karel Muller | 13.10.2021
Dobrý den zakoupil jsem dětskou postýlku krátké šrouby a chyběli válečky se závitem.
I Avatar autora Iveta | 20.4.2021
Maximální spokojenost. Skvělá a rychlá domluva. Rychlé dodání.
VS Avatar autora Veronika Stehnová | 24.3.2021
Zakoupili jsme patrovou postel Bruno Pine,postel je moc hezká, bytelna!Jsme moc spokojeni.
SC Avatar autora Simona Cajthamlova | 1.3.2021
Objednala jsem dětem patrovou postel elegant PINE a jsme moc spokojeni postel je mohutná klidně si lehnu s mladsim synem dolu a udrzi nas to doporučuji moc děkujeme je krásná jsme. Spokojeni
LS Avatar autora Lada Steinerova | 20.1.2021
Velká spokojenost. Velice ochotná a milá komunikace. Dodání v termínu. Moc děkuji
P Avatar autora Petr M. | 20.1.2021
Objednali jsme dětskou palandu, s matracemi a chrániči matrací. Postel je super. Když to dopravce dovezl jedna krabice byla otevřená a chyběl v ní jeden chránič matrace. Řidičovi jsem to říkal, ale žádný protokol jsme nesepsali. Postel potřebuji a vracet celou zásilku nedávalo smysl. Informace o stavu doručení jsem poslal do firmy a ti se o vše postarali. Díky moc. Velmi rychlé a vstřícné jednání.
M Avatar autora Michaela | 23.4.2020
Jsem moc spokojená i v této omezené době.Komunikace super, příznivé ceny a kvalita úžasná.Moc děkuju ❣️
H Avatar autora Honza | 16.4.2020
Rychlé dodání, velký výběr a super cena, stůl který jsem zakoupil vypadal dokonce lépe než jsem čekal , jediný problém byl že jsem ke stolu dostal 3 levé nohy ( vzhled šroubování) nicméně tam kde ho budu mít to nepůjde vidět. Hodnocení převážně kladné.
J Avatar autora Jana | 13.12.2019
* Přehledná nabídka. * Velký výběr kvalitního zboží za přijatelné ceny. * Chválihodná komunikace se zákazníkem. * Zboží perfektně zabaleno. * Solidní obchod.
P Avatar autora Petra | 21.7.2019
Naprostá spokojenost.Koupili jsme patrovou postel a je to opravdu poctivý masiv.
Avatar autora | 17.5.2019
Bleskové zaslání, skvělá komunikace a zdá se i že je to kvalitní zboží za nízkou cenu!!
Avatar autora | 15.5.2019
Zcela funkční obchod, zřejmě schopný splnit požadavek zákazníka.
Avatar autora | 12.5.2019
+ velmi rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 5.5.2019
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 2.5.2019
+ Skvělá komunikace

Avatar autora | 18.4.2019
Za 9 dní byla zásilka v pořádku doručena.
Avatar autora | 14.4.2019
+ Blesková rychlost odeslání, dobře zabaleno, sme moc spokojeni

Avatar autora | 13.4.2019
Vse na jednicku
Avatar autora | 5.4.2019
rychlé vyřízení objednávky
Avatar autora | 26.3.2019
+ Dobrá komunikace.
+ Zboží za přijatelné ceny.
+ Poměrně velký sortiment.

Prozatím zboží nedorazilo, ale to pouze z důvodu, že při přepravě došlo k poškození. S tímto problémem si obchod poradil na výbornou. Byla jsem informována, že se omlouvají za komplikaci, ale že právě došlo k poškození a musí znovu zadat do výroby. Byla jsem informována i o datu nového doručení. Za mě super přístup. Už jsem jen těším až zboží dorazí. :-)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz