Hodnocení obchodu

4,9 223 hodnocení
5
199x
4
20x
3
4x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Michaela | 21.10.2021
Zakoupili sme patrovou postel Rudi Pine, k tomu šuplíky a matraci. Maximální vstřícnost ze strany obchodu. Poslali barevné varianty, zjistili, kde se nachází objednávka. Rychlé vyřízení. Posléze i nabídnuta kompenzace 500,-, jelikož rošty od dodavatele přišly v ne moc hezkém stavu a museli sme je zbrousit (špinavé). Přepravce zřejmě poškodil čela šuplíku, hned druhý den poslali nové. Postel je parádní, bytelná. Jsme moc spokojeni s jednáním i vyřízením. Děkujeme
KM Avatar autora Karel Muller | 13.10.2021
Dobrý den zakoupil jsem dětskou postýlku krátké šrouby a chyběli válečky se závitem.
I Avatar autora Iveta | 20.4.2021
Maximální spokojenost. Skvělá a rychlá domluva. Rychlé dodání.
VS Avatar autora Veronika Stehnová | 24.3.2021
Zakoupili jsme patrovou postel Bruno Pine,postel je moc hezká, bytelna!Jsme moc spokojeni.
SC Avatar autora Simona Cajthamlova | 1.3.2021
Objednala jsem dětem patrovou postel elegant PINE a jsme moc spokojeni postel je mohutná klidně si lehnu s mladsim synem dolu a udrzi nas to doporučuji moc děkujeme je krásná jsme. Spokojeni
LS Avatar autora Lada Steinerova | 20.1.2021
Velká spokojenost. Velice ochotná a milá komunikace. Dodání v termínu. Moc děkuji
P Avatar autora Petr M. | 20.1.2021
Objednali jsme dětskou palandu, s matracemi a chrániči matrací. Postel je super. Když to dopravce dovezl jedna krabice byla otevřená a chyběl v ní jeden chránič matrace. Řidičovi jsem to říkal, ale žádný protokol jsme nesepsali. Postel potřebuji a vracet celou zásilku nedávalo smysl. Informace o stavu doručení jsem poslal do firmy a ti se o vše postarali. Díky moc. Velmi rychlé a vstřícné jednání.
M Avatar autora Michaela | 23.4.2020
Jsem moc spokojená i v této omezené době.Komunikace super, příznivé ceny a kvalita úžasná.Moc děkuju ❣️
H Avatar autora Honza | 16.4.2020
Rychlé dodání, velký výběr a super cena, stůl který jsem zakoupil vypadal dokonce lépe než jsem čekal , jediný problém byl že jsem ke stolu dostal 3 levé nohy ( vzhled šroubování) nicméně tam kde ho budu mít to nepůjde vidět. Hodnocení převážně kladné.
J Avatar autora Jana | 13.12.2019
* Přehledná nabídka. * Velký výběr kvalitního zboží za přijatelné ceny. * Chválihodná komunikace se zákazníkem. * Zboží perfektně zabaleno. * Solidní obchod.
P Avatar autora Petra | 21.7.2019
Naprostá spokojenost.Koupili jsme patrovou postel a je to opravdu poctivý masiv.
Avatar autora | 17.5.2019
Bleskové zaslání, skvělá komunikace a zdá se i že je to kvalitní zboží za nízkou cenu!!
Avatar autora | 15.5.2019
Zcela funkční obchod, zřejmě schopný splnit požadavek zákazníka.
Avatar autora | 12.5.2019
+ velmi rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 5.5.2019
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 2.5.2019
+ Skvělá komunikace

Avatar autora | 18.4.2019
Za 9 dní byla zásilka v pořádku doručena.
Avatar autora | 14.4.2019
+ Blesková rychlost odeslání, dobře zabaleno, sme moc spokojeni

Avatar autora | 13.4.2019
Vse na jednicku
Avatar autora | 5.4.2019
rychlé vyřízení objednávky
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné