Hodnocení obchodu

4,9 224 hodnocení
5
200x
4
20x
3
4x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Marcela | 14.5.2022
Zakoupila jsem patrovou postel Elegant Pine + matrace Eureka. Jedna matrace byla v pořádku, druhá byla špinavá. Musela jsem sundat potah a molitan vysát, byly tam ještě nějaké třísky a stejně to nepustilo. Laťky na roštu byly neopracované, popraskané, jedna se zlomila hned, takže jsme inprovizovali a museli jsme vyměnit hned 7 latěk, které byly nepoužitelné. I kdybych při převzetí kontrolovala obsah dodávky, na tuto závadu bych stejně nepřišla. Jsem hodně zklamaná. Uvítala bych slevu za takto nekvalitní zboží.
M Avatar autora Michaela | 21.10.2021
Zakoupili sme patrovou postel Rudi Pine, k tomu šuplíky a matraci. Maximální vstřícnost ze strany obchodu. Poslali barevné varianty, zjistili, kde se nachází objednávka. Rychlé vyřízení. Posléze i nabídnuta kompenzace 500,-, jelikož rošty od dodavatele přišly v ne moc hezkém stavu a museli sme je zbrousit (špinavé). Přepravce zřejmě poškodil čela šuplíku, hned druhý den poslali nové. Postel je parádní, bytelná. Jsme moc spokojeni s jednáním i vyřízením. Děkujeme
KM Avatar autora Karel Muller | 13.10.2021
Dobrý den zakoupil jsem dětskou postýlku krátké šrouby a chyběli válečky se závitem.
I Avatar autora Iveta | 20.4.2021
Maximální spokojenost. Skvělá a rychlá domluva. Rychlé dodání.
VS Avatar autora Veronika Stehnová | 24.3.2021
Zakoupili jsme patrovou postel Bruno Pine,postel je moc hezká, bytelna!Jsme moc spokojeni.
SC Avatar autora Simona Cajthamlova | 1.3.2021
Objednala jsem dětem patrovou postel elegant PINE a jsme moc spokojeni postel je mohutná klidně si lehnu s mladsim synem dolu a udrzi nas to doporučuji moc děkujeme je krásná jsme. Spokojeni
LS Avatar autora Lada Steinerova | 20.1.2021
Velká spokojenost. Velice ochotná a milá komunikace. Dodání v termínu. Moc děkuji
P Avatar autora Petr M. | 20.1.2021
Objednali jsme dětskou palandu, s matracemi a chrániči matrací. Postel je super. Když to dopravce dovezl jedna krabice byla otevřená a chyběl v ní jeden chránič matrace. Řidičovi jsem to říkal, ale žádný protokol jsme nesepsali. Postel potřebuji a vracet celou zásilku nedávalo smysl. Informace o stavu doručení jsem poslal do firmy a ti se o vše postarali. Díky moc. Velmi rychlé a vstřícné jednání.
M Avatar autora Michaela | 23.4.2020
Jsem moc spokojená i v této omezené době.Komunikace super, příznivé ceny a kvalita úžasná.Moc děkuju ❣️
H Avatar autora Honza | 16.4.2020
Rychlé dodání, velký výběr a super cena, stůl který jsem zakoupil vypadal dokonce lépe než jsem čekal , jediný problém byl že jsem ke stolu dostal 3 levé nohy ( vzhled šroubování) nicméně tam kde ho budu mít to nepůjde vidět. Hodnocení převážně kladné.
J Avatar autora Jana | 13.12.2019
* Přehledná nabídka. * Velký výběr kvalitního zboží za přijatelné ceny. * Chválihodná komunikace se zákazníkem. * Zboží perfektně zabaleno. * Solidní obchod.
P Avatar autora Petra | 21.7.2019
Naprostá spokojenost.Koupili jsme patrovou postel a je to opravdu poctivý masiv.
Avatar autora | 17.5.2019
Bleskové zaslání, skvělá komunikace a zdá se i že je to kvalitní zboží za nízkou cenu!!
Avatar autora | 15.5.2019
Zcela funkční obchod, zřejmě schopný splnit požadavek zákazníka.
Avatar autora | 12.5.2019
+ velmi rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 5.5.2019
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 2.5.2019
+ Skvělá komunikace

Avatar autora | 18.4.2019
Za 9 dní byla zásilka v pořádku doručena.
Avatar autora | 14.4.2019
+ Blesková rychlost odeslání, dobře zabaleno, sme moc spokojeni

Avatar autora | 13.4.2019
Vse na jednicku
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení