Hodnocení obchodu

4,9 217 hodnocení
5
193x
4
20x
3
4x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hospodková | 17.6.2020
Za mě rozhodně obrovská nespokojenost, objednala jsem matraci která je ani ne po dvou měsících na vyhození, takto prolezenou matraci jsme neměli ani po pěti letech používání, bohužel jediné co nám bylo napsáno je, že máme špatný rošt, za prvé u matrace doporučení který rošt použít ani není a i kdyby byl rošt jakýkoli nemůže se matrace za takovou chvilku zničit, nekvalitní výrobek a chybu nepřiznají
M Avatar autora Michaela | 23.4.2020
Jsem moc spokojená i v této omezené době.Komunikace super, příznivé ceny a kvalita úžasná.Moc děkuju ❣️
H Avatar autora Honza | 16.4.2020
Rychlé dodání, velký výběr a super cena, stůl který jsem zakoupil vypadal dokonce lépe než jsem čekal , jediný problém byl že jsem ke stolu dostal 3 levé nohy ( vzhled šroubování) nicméně tam kde ho budu mít to nepůjde vidět. Hodnocení převážně kladné.
J Avatar autora Jana | 13.12.2019
* Přehledná nabídka. * Velký výběr kvalitního zboží za přijatelné ceny. * Chválihodná komunikace se zákazníkem. * Zboží perfektně zabaleno. * Solidní obchod.
P Avatar autora Petra | 21.7.2019
Naprostá spokojenost.Koupili jsme patrovou postel a je to opravdu poctivý masiv.
Avatar autora | 17.5.2019
Bleskové zaslání, skvělá komunikace a zdá se i že je to kvalitní zboží za nízkou cenu!!
Avatar autora | 15.5.2019
Zcela funkční obchod, zřejmě schopný splnit požadavek zákazníka.
Avatar autora | 12.5.2019
+ velmi rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 5.5.2019
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 2.5.2019
+ Skvělá komunikace

Avatar autora | 18.4.2019
Za 9 dní byla zásilka v pořádku doručena.
Avatar autora | 14.4.2019
+ Blesková rychlost odeslání, dobře zabaleno, sme moc spokojeni

Avatar autora | 13.4.2019
Vse na jednicku
Avatar autora | 5.4.2019
rychlé vyřízení objednávky
Avatar autora | 26.3.2019
+ Dobrá komunikace.
+ Zboží za přijatelné ceny.
+ Poměrně velký sortiment.

Prozatím zboží nedorazilo, ale to pouze z důvodu, že při přepravě došlo k poškození. S tímto problémem si obchod poradil na výbornou. Byla jsem informována, že se omlouvají za komplikaci, ale že právě došlo k poškození a musí znovu zadat do výroby. Byla jsem informována i o datu nového doručení. Za mě super přístup. Už jsem jen těším až zboží dorazí. :-)
Avatar autora | 21.3.2019
+ kvalitní matrace
+ bohatý sortiment doplňkového zboží v různých variantách velikostí a barev
+ vše za přijatelné ceny
+ přehledné webové stránky
+ dobrá nabídka s dostatečně velkým výběrem
+ zboží bylo dobře zabalené

Avatar autora | 19.3.2019
Vše dobré,pouze byly dodány jiné šrouby pro montáž. Moc dlouhé s krátkým závitem.
Avatar autora | 19.3.2019
Rychlé dodání postýlky...
Avatar autora | 15.3.2019
+ velmi kvalitni drevo rychla montaz

Avatar autora | 13.3.2019
+ Dobrá komunikace
+ Dodržení termínu dodání
+ Zajímavé ceny

Nahoru
217 položek celkem