Návrat rohových lavic

Jistě si každý z nás pamatuje rohové lavice, které byly součástí mnoha domácností. Ne každý z nás má doma velký prostor pro jídelní stůl a židle. Proto je velmi těžké vtěsnat vše do jedné místnosti. Mnozí z Vás tuto otázku ohledně prostoru ve Vaší domácnosti řeší a situace tohoto problému může být velmi jednoduchá.

medium-1523608191-rohova-lavice-felix

Pořízení rohové lavice Vám umožní vyřešení problému malého prostoru. Rohové lavice jsou velice vyhledávané a nabízí nejen úsporu místa, ale také oceníte jejich úložný prostor, který nabízejí.  Rohové lavice můžete obohatit například židlí nebo taburety. Lavice nabízejí mnoho místa k sezení i pro početnější rodinu, nebo návštěvy. Taburety lze využívat i příležitostně, kdy je poté lze snadno umístit pod lavici a místo Vám neubírají. Jejich využití oceníte i na chatách či chalupách, kde prostor v jídelně také nedisponuje velkou plochou.  Dnešní kuchyňské lavice se vyrábějí nejen rohové, ale také v rovném provedení. Jsou obohaceny polstrovanými a měkkými polštáři. Stačí si jen vybrat tu pravou a pohodlně se na ní usadit. Umístění lavice nemusí být standardně u stěny, ale může být využita i v prostoru. Nebojte se u pořízení, že by lavice vyšli z módy, právě naopak, zažívají svůj velký návrat a jsou velmi vyhledávané. Nemusí sloužit jen ke stolování, ale lze je využít i jako odpočinkový kout obohacený například příručním stolkem na kávu. Poté si zde můžete třeba vychutnávat svoji chvilku při čtení knih.

maxim_set-1557236484

Jsou také velmi šetrné k Vaší podlaze. Klasické židle při každodenním zasouváním a odsouváním od stolu, časem poškrábou vaši podlahu, tento problém rohové lavice nezpůsobí. Jejich umístění je stálé a vydrží dlouhá léta. Při výběru lavice dbejte na výběr potahového materiálu. Ideálním potahem je textilie, nebo eko kůže, které se snadno udržují v čistotě. Opěrky můžou být potaženy částečně, nebo kompletně. Škála výběru je opravdu velká. Proto si každý může najít tu svou. Výběr rohové lavice je samozřejmě spojený s vaším vkusem. Někdo dává přednost klasice, jiný zase modernějšímu provedení. Každé provedení má své kouzlo.

kuchynska-rohova-lavice-trio-c

Nemůžete nalézt tu pravou? Nebojte se, lze zvolit také klasické dřevěné provedení, které obohatíte dekorativními polštářky dle barevného provedení vašeho interiéru a uvidíte jak krásně a útulně bude vaše domácnost vypadat. Nejen, že ušetříte místo ve vaší jídelně, ale nádherně doplníte a oživíte interiér kuchyně. Rohovou lavici oceníte nejen vy, ale také členové vaší domácnosti, nebo i návštěvy, které s radostí usadíte a vychutnáte si pohodlnou chvilku s nimi, strávenou u kávy.

 

autor: Michaela Novotná

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz