Rostoucí stoly, dobrá investice

Naši andílci rostou jako z vody, a tak je důležité, mít pro ně vždy vhodný nábytek, se kterým budou současně růst a vyvíjet se. Mezi tyto šikovné druhy nábytku patří například takzvané rostoucí stoly. Stoly jsou opatřeny jednoduchými ovládacími prvky, díky kterým lze nastavit stůl do správné polohy a zaručit tak optimální pracoviště pro úspěšný život školáka, či předškoláka.

height-adjustable-chilldrens-study-desk-Sprite

Možná se to na první pohled nezdá, ale rostoucí nábytek se opravdu finančně vyplatí, protože se jedná o dlouhodobou investici. Velikost stolu je vždy možné přizpůsobit Vašemu dítěti a tak bude stůl vhodný jak pro dítě v útlém věku, tak například pro středoškoláka. Navíc má dítě díky nastavitelné výšce stolu správné držení těla, tudíž předejdete případným nechtěným problémům s krční páteří. Výšku stolové desky u rostoucích stolů tak doporučujeme nastavit cca 1-2 cm pod úrovní spuštěných loktů dítěte. S obyčejným stolem byste těchto pohodlných nastavení bohužel hůře dosáhli. Je to velmi vhodná prevence zdravotních problémů v pozdějším věku, zejména pokud vyberete dále také kvalitní židli. Navíc atraktivní design se jistě dětem bude líbit po celou dobu užívání, učení je bude více bavit a nebudou si také ničit svá záda.

homeoffice_natural-need-for-movement-overview

Tento šikovný druh nábytku je ideální na všechny aktivity, od domácích úkolů přes malování, kutilství, vyšívání až čtení. Naše nabízené rostoucí stoly disponují moderním designem a kvalitními materiály. U určitých typů stolků je samozřejmostí i šuplík, který je velmi vhodný pro uložení knih, sešitů, či jiných pomůcek. Vybrat si můžete z dostupných materiálů jako je borovice, či lamina nebo MDF materiálu (dřevovláknité desky se vyznačují vlastnostmi srovnatelnými s masivním dřevem.) Robustní a stabilní provedení, je zárukou dlouhé kvality a životnosti stolu a všechny materiály jsou samozřejmě certifikovány jako zdravotně nezávadné. U některých stolků dodáváme i sady dekorací, v růžové a modré barvě, aby Vaše děti měly stůl opravdu vyzdobený. Stoly jsou sice dodávány v rozloženém stavu, ale následné sestavení je díky přiloženým manuálům hračka. Stůl je možné pořídit v různých barevných provedení, což děti jistě uvítají, protože se v barevně sladěném interiéru často cítí mnohem příjemněji. Pokud si navíc mohou barevnost svého stolu sami zvolit, bude pro ně čas strávený u psacího stolu skutečnou radostí a potěšením.

REDSTONE_lifestyle_May2017_12_of_42_1024x1024_2x_b3852045-ba9f-4561-b47b-42b5d3643f61_2000x

Údržba stolu je velmi snadná, stačí podle materiálu stolu zvolit vhodné čištění pomocí dostupných čističů ve Vaší domácnosti. Tyto veškeré přednosti, včetně jednoduchého ovládání a bohaté standardní vybavení, podpoří úspěšný život školáka. Stůl si jistě získá Vaší přízeň díky dlouhodobé investici a zdraví Vašeho dítěte.

 

autor: Kateřina Oravová

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz